frecruit21 Niciun comentariu

Studiile focusate asupra dinamicii companiilor arată că există o legatură strânsă între nivelul de satisfacție la locul de muncă și productivitatea angajaților. Consideri că ești mulțumit de actualul loc de muncă? Sau crezi că este timpul pentru o schimbare? Ți-am pregatit un  scurt test pentru a te ajuta să iei o decizie. 

 

[WpProQuiz 1]

 

Sub 29 de puncte

Nu ești mulțumit de locul tău de muncă. Așadar, este vremea să îți analizezi opțiunile. Gândește-te la un plan de a-ți schimba poziția în companie sau de a cauta un alt job. Analizează-ți bine competențele, abilitățile și prioritățile. Primul pas începe cu un CV reușit.

 

Între 30 to 44 de puncte

Ești indecis. Jobul actual îți oferă și beneficii, dar nu uita să-ți dezvolți potențialul. Clarifică-ți obiectivele și fa un exercițiu de imaginație: „Unde te vezi peste 5 ani?”. Dacă răspunsul nu este  „în același loc de muncă”, atunci e timpul să te pregătești pentru interviuri. 

Între 45 și 60 de puncte

Felicitări! Ai ales jobul perfect pentru profilul tău! Specializează-te în domeniu și gândește-te la ce poți aduce nou! Contribuția ta contează!